Ducati Diavel

Welkom op Ducati Herzele's site voor de nieuwe Diavel

Het hart van de Diavel

Het hart van deze duivel is de Ducati Testastretta is direct gebaseerd op de ongelofelijk krachtige race motoren van de Ducati competitiemotoren. De immense kracht van de Superbike motor vindt een nieuwe thuis in het stijlvolle lichaam van de Diavel en maakt deze tot een soepele, aanpasbare machine. Ducati zet een nieuwe benchmark in gebalanceerd, hoogperfomant rijplezier!

Diavel: Schakelen als de Duivel

De versnellingsbak van de Diavel gebruikt hoogwaardige materialen om de ongeƫvenaarde kracht van de nieuwe motor over te brengen naar de unieke 240 achterband.

Ducati Diavel Duivelse ophanging

De beide versies van de Diavel gebruiken laag onderin het chassis een Sachs achterophanging in een horizontale positie. Aanpasbaar in compressie en damping met een handige besturing voor een eenvoudige adapatie van de veervoorspanging.

 

 

Banden

De Diavel heeft unieke wielen met 14 spaken, uitgevoerd in een vakkundig uitgewerkte detaillering. Het voorwiel is 3.5x17 groot. Het achterwiel is flow-formed, 8x17 groot en biedt een geavanceerde structuur en een laag gewicht en levert op die manier optimaal bij tot een soepele rijervaring.

De Diavel Carbon heeft custum Marchesini lichtgewicht wielen die een gewichtswinst van maar liefst 2,5 kg opleveren, naast het feit dat ze de motor een fantastisch uiterlijk verlenen. De geavanceerd uitziende wielen contrasteren fijn in aliminum uitgewerkte details tegen een fijne zwarte coating.Diavel

Diavel Remmen & ABS

De voorrem van de Diavel is uitgerust met unieke Monobloc remmen van Brembo die unieke prestaties leveren, extra in de verf gezet door de nieuwe lichtmetalen cylinders en unieke vormgegeven reservoirs. De Diavel Carbon is uitgerust met speciaal gefreesde aluminium remschijven die zich in gewichtsreducerende uitsparingen bevinden en unieke remprestaties leveren. Ervaar het ultieme rijgenot in de zekerheid dat je op tijd kan stoppen!

De unieke prestaties van de Diavel leren kennen?

Over de Diavel kan je veel lezen, maar niets ervaart hem in het echt leren kennen! Bij Ducati Herzele stellen we je deze prachtmachine graag met de nodige kennis en passie voor! Maak snel een afspraak voor een testrit!